Η Ζendaya βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία για την πρεμιέρα της ταινίας «Challengers» στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται μια πρωταθλήτρια του τένις η οποία λόγω τραυματισμού αναγκάζεται να σταματήσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της. Εκεί πραγματοποίησε μια red carpet εμφάνιση που θα μπορούσε να αποτελεί και tutorial για ένα πολύ ενημερωμένο beauty look, αφού τα είχε όλα.

Aρχικά να αναφέρουμε ότι επέλεξε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, η οποία είχε πάνω της μικρές ρακέτες του τένις. και λευκές γόβες. Όσον αφορά τώρα στο beauty look της, σήκωσε τα μαλλιά της σε μια ψηλή πλεξούδα πάνω στην οποία είχε ένα φιόγκο, το αξεσουάρ που έχει επιστρέψει με bold διάθεση αυτή τη σεζόν, ενώ στο μακιγιάζ της κυριάρχησε το all time classic κόκκινο κραγιόν.

Tα τρία στοιχεία του beauty look της Zendaya που αξίζει να υιοθετήσετε λοιπόν είναι σαφώς το χτένισμά της που δίνει ύψος και δημιουργεί ένα εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο, ο φιόγκος για να αναβαθμίστε ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά σας και εννοείται το κόκκινο κραγιόν: κατά προτίμηση όλα μαζί ταυτόχρονα.

Η δύναμη του κόκκινου κραγιόν

Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στο μακιγιάζ και αγαπημένη επιλογή άπειρων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το κόκκινο κραγιόν έχει μια κλασική και διαχρονική ομορφιά που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Είναι ένα χρώμα που προσθέτει ένταση και φωτεινότητα στα χείλη και μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση οποιασδήποτε γυναίκας, αφού είναι συνδεδεμένο με την αίσθηση του glamour και της εκλεπτυσμένης γοητείας. Φορώντας κόκκινο κραγιόν, πολλές γυναίκες νιώθουν ότι έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αισθάνονται έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο. Last but not least, πάντα υπάρχει μια απόχρωση του κόκκινου για κάθε επιδερμίδα και στυλ. Από τις βαθύτερες, σκούρες αποχρώσεις μέχρι τους φωτεινούς και έντονους τόνους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν που θα κολακεύσει το πρόσωπό σας.

Τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν της αγοράς

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color 26,95€ 

Κομψό αλλά ταυτόχρονα τολμηρό, το Stunna Lip Paint προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα, χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακρίβειας που διαθέτει, το οποίο ντύνει τα χείλη σας με ματ, έντονο χρώμα. Μένει σταθερό για 12 ώρες και είναι τόσο άνετο που, αν δεν δεχόσασταν συνεχώς κομπλιμέντα, θα ξεχνούσατε ότι το φοράτε. Επιπλέον, δεν αλλοιώνεται και διατηρεί τη σαγηνευτική απαλότητά του. Με δυο λόγια, μένει φρόνιμο για να μπορείτε εσείς να είστε άτακτες.

Kylie Cosmetics Matte Lipstick – Απόχρωση 410 An apple a day

Kylie Cosmetics Matte Lipstick 25,69€

Το Matte Lipstick προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση. Διαθέτοντας φόρμουλα που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, τα χείλη παραμένουν ενυδατωμένα για 8 ώρες με απαλό ματ φινίρισμα. Αυτό το μεταξένιο κραγιόν είναι τέλειο όταν θέλετε άνετα, ματ αλλά όχι στεγνά χείλη, και εκπληκτική απόδοση χρώματος.

Rare Βeauty Lip Soufflé Matte Lip Cream – Απόχρωση Inspire

Rare beauty Lip Soufflé – Matte Lip Cream 24,95€

Αυτή η πολύ ελαφριά κρέμα χειλιών με υφή σαντιγί ντύνει τα χείλη με έντονο χρώμα και ενυδατώνει για ματ και βελούδινο αποτέλεσμα. Αφρώδης και ενυδατική, η ματ φόρμουλα εφαρμόζεται στα χείλη για να δώσει χρώμα και παραμένει όλη μέρα χωρίς να στεγνώνει ή να συσσωματώνεται. Αποτελείται από ένα μείγμα φυτών, όπως εκχύλισμα λουλουδιών λωτού, εκχύλισμα φρούτων γαρδένιας και εκχύλισμα ρίζας λευκού νούφαρου, σε συνδυασμό με ένα παράγωγο βιταμίνης Ε. Η ματ κρέμα χειλιών Lip Soufflé θρέφει και λειαίνει τα χείλη, ενώ παρέχει ένα ελαφρώς θαμπωμένο φινίρισμα.

Kiko Milano Days In Bloom Hydra-Glow Lipstick – Aπόχρωση Red Mindset

Kiko Milano Days In Bloom Hydra-Glow Lipstick 15,99€

Ένα ενυδατικό κραγιόν με λαμπερό φινίρισμα, το οποίο είναι ιδανικό για την ενίσχυση των χειλιών σας με εκλεπτυσμένη λάμψη και έντονες αποχρώσεις. Ξεχωρίζει γιατί είναι εμπλουτισμένο με έλαιο τριαντάφυλλου και έχει ενυδατική υφή που εφαρμόζει εύκολα στα χείλη. Κρεμώδες, πλούσιο και εμποτισμένο με τις απαλές νότες λευκών λουλουδιών, προσφέρει αίσθηση άνεσης με κάθε εφαρμογή, αφήνοντας τα χείλη απαλά και λαμπερά.

Charlotte Tilbury Hot lips 2.0 Lipstick – Aπόχρωση Red Hot Susan

Charlotte Tilbury Hot lips 2.0 Lipstick 38,50€

Το Hot Lips 2.0 δημιουργήθηκε σε συνεργασία με 11 εμβληματικές προσωπικότητες που έσπασαν τους κανόνες κι έγραψαν ιστορία, με τη Charlotte να δημιουργεί 5 συλλεκτικά, επαναγεμιζόμενα κραγιόν που συνδυάζονται μεταξύ τους και είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο της μόδας, το Χόλιγουντ, το Rock ‘n’ Roll και τη μαγεία! Σχεδιασμένο με βάση την εμβληματική σύνθεση K.I.S.S.I.N.G/ Matte Revolution της Charlotte, αυτό το κραγιόν είναι ενυδατικό και χαρίζει απαλά χείλη για φίλημα. Το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα lipstick tree ενυδατώνει και περιποιείται τα χείλη. Οι τρισδιάστατες λαμπερές χρωστικές δίνουν την ψευδαίσθηση πιο γεμάτων χειλιών που αντανακλούν την εσωτερική τους λάμψη.