Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν και η αλλαγή προπονητή θα φέρει και αλλαγές στο ρόστερ, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Liverpool Echo.

Ο Γερμανός προπονητής έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι η φετινή είναι η τελευταία του σεζόν στους Κόκκινους, η διοίκηση της οποίας έχει καταλήξει στον Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ για την αντικατάστασή του.

Η άφιξη του Ολλανδού, όπως αναφέρει η Liverpool Echo, θα φέρει σημαντικές αλλαγές και στο ρόστερ, με την εφημερίδα να τονίζει ότι οκτώ παίκτες είναι σε δύσκολη θέση και ένας εξ αυτών είναι ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον -ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις- Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ. Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα σε δύσκολη θέση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.