Το παράπονο που έχει από τους συμπαίκτες του, εξέφρασε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο νέο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/04). Ο παίκτης τόνισε πως έχει ανάγκη την σημερινή νίκη στο Survivor, καθώς φοβάται ότι σε μια ενδεχόμενη ήττα, θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως τόνισε ο παίκτης, ό,τι και να συμβεί και πως ό,τι και να κάνει, η υπόλοιπη ομάδα ψηφίζει εκείνον προς αποχώρηση, πράγμα που τον ενοχλεί.

«Δεύτερος αγώνας ασυλίας, πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε την νίκη τη χθεσινή με μία άλλη νίκη και σήμερα, γιατί πολύ πιθανόν σε μια ενδεχόμενη ήττα μας να δω το όνομά μου να βγαίνει πάλι από την κάλπη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι για τα παιδιά, δεν θα έχει αλλάξει κάτι για αυτούς, ό,τι και να γίνεται θα ψηφίσουν εμένα, είτε φέρω πόντους, είτε όχι. Οπότε, σίγουρα θέλω τη νίκη, δεν θέλω να πάω σε μονομαχία. Οπότε, πάμε δυναμικά στον αγώνα και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μπούμε στη διαδικασία μιας ψηφοφορίας».