Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, με τη Μαρίνα Σάττι να ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Malmö Arena.

Εκεί, ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI»,
στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Σημειώνεται, πως τους δύο Ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου και τον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου, στις 22:00, μεταδίδουν αποκλειστικά η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Φωτογραφίες από τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι:

Φωτογραφίες: Sarah Louise Bennett – Alma Bengtsson EBU