Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/3) του Survivor All Star μετά από απόφαση της παραγωγής ύστερα από έντονο καυγά που είχαν εκτός κάμερας.

Η ένταση μεταξύ τους ήταν ήδη αρκετά έντονη από την καλύβα τις τελευταίες ημέρες, αφού οι προσβολές του Τάκη προς την Εύη και την Μελίνα έβγαλε εκτός εαυτού τον Ηλία.

Στο επεισόδιο τη Τετάρτης δε (22/3), παραλίγο να έρθουν στα χέρια μπροστά στις κάμερες. Ο 49χρονος μισθοφόρος, κατά τη διάρκεια που έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα, αντιλήφθηκε πως η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω του, μαζεύοντας καρύδες. Και μπορεί η ίδια να έκανε αμέσως αναστροφή, μη θέλοντας να διακόψει, ο Τάκης Καραγκούνιας, ωστόσο δήλωσε πως η Εύη δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, καθώς είχε σκοπό να τον κρυφακούσει.

Άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δύο τους να συγκρουστούν άσχημα και να ανταλλάξουν πυρά – «Δεν γουστάρω να ακούτε τα cue μου», «Θες, δεν θες, αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος».

Ακολούθησε μακελειό στη μπλε καλύβα με εκείνον και τον Ηλία Γκότση πρωτίστως. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ζήτησε εξηγήσεις από τον Τάκη για το περιστατικό με την Εύη, βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας. Τα αίματα άναψαν κι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με απίστευτες ατάκες να λέγονται και από τους δυο τους. «Δεν θα μου το παίζεις μάγκας» – «Άκου μικρέ μου, γιατί είσαι χαζός τελικά».

Οι δυο τους φαίνεται πως δεν ήθελαν να βάλουν νερό στο κρασί τους και «πιάστηκαν» στη συνέχεια στα χέρια εκτός κάμερας με αποτέλεσμα να αποβληθούν, αλλά στο συμβούλιο αργότερα εμφανίστηκαν να έχουν κάνει ανακωχή. «Λήξαν το περιστατικό» ειπώθηκε. Βέβαια είχαν συμφιλιωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν και είχαν αποφασίσει να… ξανασυστηθούν και να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους, αλλά εκείνη η εκεχειρία δεν κράτησε για πολύ και μένει να δούμε αν θα «σπάσει» και αυτή.

Αγωνίστηκαν ψυχή τε και σώματι και κέρδισαν τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Το Σαρακοστιανό τραπέζι στο δάσος του Άγιου Δομίνικου

Η ομάδα της κόκκινης ομάδας φαίνεται πώς ήταν αρκετά τυχερή στον στίβο μάχης του Survivor All Star αφού κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Ήδη από τους πρώτους αγώνες είχαν πάρει την πρωτιά με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι εμφανής.

Όσο και εάν προσπάθησαν οι Μαχητές να μειώσουν τη διαφορά, δεν κατάφεραν να κερδίσουν, με την απογοήτευση να διαγράφεται στα πρόσωπά τους.

Οι κόκκινοι είχαν τη χαρά να φάνε πρώτη φορά σε τραπέζι και μάλιστα σαρακοστιανό, με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά να είναι το κυρίως πιάτο ενόψει 25ης Μαρτίου.

Λίγο πριν πάνε να απολαύσουν το γεύμα τους, ο Στέλιος Χανταμπάκης με τις γυναίκες της ομάδας αποφάσισαν να χορέψουν FY και «Έχει πάρτι στο νησί».

Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη και ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Στο συμβούλιο του Νησιού πέρα από την… ανακωχή που και καλά έκαναν Γκότσης και Καραγκούνιας, από την πλευρά της κόκκινης ομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ξανά το θέμα συζήτησης με αφορμή την ψηφοφορία αφού η μία κλίκα θεωρεί ότι τους πλησίασε για να μαγειρέψει το αποτέλεσμα.

Αφροδίτη και Σπύρος αρνούνται ότι είχαν την σκέψη και την στρατηγική να μαγειρέψουν τη ψηφοφορία και αυτό είναι καθαρά προϊόν φαντασίας.

Ο δε Βασάλος δεν δίστασε να αποκαλέσει τον φαρμακοποιό «κατσαρολάκια».

Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Κόρομι, Σπύρος Μαρτίκας και Νικολέτα Μαυρίδου μίλησαν στη συνέχεια για τα συναισθήματά τους λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Κανείς τους δεν θα ήθελε να φύγει αφού η καθημερινότητα στο νησί έχει γίνει πλέον συνήθεια, με τα συναισθήματά τους να είναι ανάμεικτα.

Η παίκτρια που θα έπρεπε να ετοιμάσει τις βαλίτσες της για Ελλάδα – όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός – είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Στο άκουσμα του ονόματός της, όλοι έμειναν άναυδη με την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπά σε κλάματα αφού χάνει τον πιο κοντινό της άνθρωπο από το παιχνίδι.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα. Είμαστε όλοι Survivors. Ξέρω και νιώθω πως είμαι Survivor» ανέφερε η παίκτρια αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης.