Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) την δική του προσωπική συνέντευξη στο Survivor All Star, εξαπολύοντας βέλη κατά του Ηλία Γκότση και της Εύης Σαλταφερίδου, όταν έτυχε να περνά από κοντά η τελευταία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μισθοφόρος να… πάθει Σπύρο Μαρτίκα – ο φαρμακοποιός είχε κατηγορήσει πριν από λίγο καιρό για το ίδιο πράγμα την Ελευθερία Ελευθερίου – και οι δύο τους να συγκρουστούν άσχημα και να ανταλλάξουν πυρά.

«Πάντα δεν κολλάω πουθενά. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να με κάνουν να αισθανθώ άσχημα. Για πρώτη φορά στο Survivor φέτος αισθάνθηκα τόσο άσχημα που δεν ήθελα να παίξω. Θέλω μόνο να με στηρίξει ο κόσμος να μείνω και θα πάνε όλα καλά από δω και πέρα και με τον Γκότση και την παρέα του, τον δειλό Γκότση» έλεγε στην κάμερα και ξαφνικά άρχισε να φωνάζει προς κάποιον που είδε κοντά στο σποτ όπου έκανε το κιου του.

Σε ποιον; Εντόπισε την Εύη Σαλταφερίδου που τυχαία περνούσε από το σημείο και τα πήρε στο κρανίο!

Τ.Κ.: Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα cue μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες;

Ε.Σ.: Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Τ.Κ.: Εγώ έχω πρόβλημα; Προσπαθώ να μιλήσω εδώ πέρα.

Ε.Σ.: Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου;

Τ.Κ.: Δεν βγάζω τίποτα εγώ και δεν κερδίζω εντυπώσεις. Εύη, ωραία, σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι μαζί σου.

Ε.Σ.: Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος.

Τ.Κ.: Μπράβο. Οπότε άκουγες τι έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά πέρασε η Εύη κατά λάθος γιατί μου θυμίζει την Ελευθερίου. Είναι δυνατόν να κάθεται στην γωνία και να ακούει τι λέω; Τι πρέπει να γίνει εδώ πέρα; Πού πρέπει να πάω για να κάνω την συνέντευξή μου; Και να περνά και να μου λέει θα δει ο κόσμος ποιος είσαι; Εγώ ποιος είμαι ή ποια είσαι εσύ;