Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και εκτός από τον ίδιο, φαίνεται πως έχει στεναχωρηθεί και ο αντίπαλος του, Τάκης Καραγκούνιας. Ο παίκτης της Μπλε Ομάδας, εξέφρασε την άποψή του στην κάμερα του Survivor και χαρακτήρισε «αδιανόητη» την υποψηφιότητα του ζαχαροπλάστη ενώ τα «έβαλε» με τους influencer.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα της παραγωγής: «Ήταν έκπληξη για μένα. Δεν περίμενα να βγει ξανά υποψήφιος ο Κώστας Παπαδόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος που φέρνει νίκες. Εγώ τον διάλεξα για να νικήσω και με κέρδισε. Ένας παίκτης που έχει δείξει φοβερή άνοδο. Με στεναχώρησε αυτό. Φέτος στο Survivor All Star υπάρχει το εξής αδιανόητο. Ψηφίζουν τα παρεάκια μεταξύ τους και όχι ποιος είναι δυνατός ώστε να προχωρά η ομάδα θετικά. Δεν είναι δυνατόν αυτό που βλέπουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Κώστα. Υπάρχουν παίκτες, όπως η Βαλαβάνη… Όπως η Σταυρούλα που είναι πολύ καλή παίκτρια αλλά δεν έχει φέρει πόντους. Αυτό συνέβη και με μένα που πήρα 5 ψήφους ενώ ήμουν άχαστος.

Ο Κώστας μου είναι πολύ συμπαθής. Είναι ένας άνθρωπος με 4 παιδιά, προσηλωμένος στην οικογένειά του. Αγαπάει την πατρίδα. Εμένα μου ταιριάζει. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουμε έρθει εδώ πέρα για να κάνουμε Instagram, να είμαστε influencer. Έχουμε έρθει εδώ για ένα σκοπό, να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Για την οικογένειά μας, για το μέλλον μας».

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Το θέμα μεταφέρθηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας εξέφρασε εκ νέου την ίδια άποψη που είχε αναφέρει στην κάμερα της παραγωγής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε από την μεριά της: «Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα σχόλια του Τάκη στο Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδειξε να φορτίζεται συναισθηματικά από τα όσα άκουσε να λέγονται και ξέσπασε σε κλάματα.