Νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου έπεσε ένας 41χρονος άνδρας στην Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024)..

Ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη στη δυτική Θεσσαλονίκη και έχασε τη ζωή του.

Πώς έγινε το έγκλημα 

Οι δράστες της επίθεσης – δυο άνδρες μια μια γυναίκα – επέβαιναν σε μπορντό όχημα μάρκας Ρενό, χωρίς πινακίδες, το οποίο κινείτο στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη. Τότε, ένας εκ των αντρών πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον 41χρονο, που βρισκόταν πανω στη μηχανή του και είχε μόλις βγάλει το κράνος του, με μια από τις σφαίρες να τον βρίσκει στην πλάτη και να σταματάει στον θώρακα, ενώ μια δεύτερη τον βρήκε στο ώμο. Ακολούθως, το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή, περπάτησε λίγα μέτρα και σωριάστηκε νεκρό στο οδόστρωμα.

«Στο όπλο τους πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», τόνισε – στο μεταξύ – κάτοικος γειτονικού διαμερίσματος στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γεννημένος το 1983 με καταγωγή από τη Γεωργία και είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 41χρονος ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για εκβίαση, εμπρησμό, νόμο περί ναρκωτικών, νόμο περί όπλων καθώς και για παροχή προστασίας σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Η δολοφονία του άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο