Ενοχλημένος είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος με τους συμπαίκτες του που τον έβγαλαν για δεύτερη φορά συνεχόμενη ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Ο ζαχαροπλάστης, στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/01), δεν έκρυψε την πικρία του και ξέσπασε σε δάκρυα όταν μίλησε για αδικία προς το πρόσωπό του.

«Είμαι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τάκο από την ομάδα μου ως πιο αδύναμος παίκτης. Είναι πολύ άδικο αυτό και με πνίγει. Εγώ προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα, στην συμβίωση κ.ά. Φέρνω τουλάχιστον μια νίκη, στα μισά μου ματσαρίσματα έχω φέρει νίκη. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ ματσάρισμα, δεν διαλέγω εγώ αντίπαλο. Με διαλέγουν και φέρνω πόντο» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στην κάμερα του Survivor.

«Τα συναισθήματά μου έχουν αλλάξει πλέον για την ομάδα μου. Δεν τους εμπιστεύομαι. Όσο καλό κι αν τους κάνω, όσες νίκες κι αν φέρω, θα είμαι πάντα ο αδύναμος για αυτούς και θα με ψηφίζουν συνέχεια γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους και τους είμαι αντιπαθής;» αναρωτήθηκε στην συνέχεια ο ζαχαροπλάστης.

«Με βλέπει τώρα η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος, αλλά εγώ θα είμαι βράχος, δυνατός και θα παλέψω. Θα είμαι δυνατός, θα προσπαθήσω όπως έχω πει και στους φίλους μου. Ζητώ συγγνώμη που τους αναγκάζω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουν αυτήν την ψήφο εμπιστοσύνης σε εμένα κι οικονομικά να τους πονά. Ζητώ συγγνώμη. Ό,τι σφαλιάρα και να φάω θα την αντέξω. Αν ο κόσμος με στηρίξει και δει αυτό που δεν βλέπει η ομάδα μου, ας με στηρίξει κι εγώ θα τα αντέξω όλα» τόνισε και δεν έκρυψε την πικρία του.

«Υπάρχουν συμπαίκτες μου, αναγκαστικά θα πω όνομα, όπως πχ η Σταυρούλα που δεν φέρνει πόντους. Και όμως μάζεψε λιγότερους ψήφους από μένα. Δεν συνεισφέρει στην καλύβα και πήρε λιγότερες ψήφους» υπογράμμισε ο Κώστας Παπαδόπουλος.