Σε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα επάθλου στο Survivor All Star κλήθηκαν να διαγωνιστούν, το βράδυ της Τετάρτης (11/1), οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑϊ. Μάλιστα, ο στόχος του συγκεκριμένου αγωνίσματος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, νωρίς νωρίς, ο παρουσιαστής του Survivor All Star θέλησε να κάνει μια ειδική… παραγγελιά στην παραγωγή. Τι ζήτησε, όμως, ο Γιώργος Λιανός από τον αέρα του νέου επεισοδίου;

«Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος «Ανθή Σαλαγκούδη» τους περιμένει» δήλωσε αρχικά, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα για να προσθέσει εν συνεχεία πως «είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε».

Για την Survivor All Star ιστορία, μάλιστα, η παραγωγή έκανε το χατίρι στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Ευχαριστώ» πρόσθεσε, λιτά, ο Γιώργος Λιανός στον αέρα του νέου επεισοδίου, στο οποίο είχαμε την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου που τόνισε μεταξύ άλλων «To αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο στο μυαλό μου» και τους Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Βασάλο να… ακονίζουν τα ξίφη τους. «Aπό τύχη έφερε μια νίκη και δεν πήρε ούτε μία ψήφο» – «Έχω πληρώσει την ομάδα να μην με ψηφίζουν» ήταν το ύφος της στιχομυθίας τους.

Μπορεί τώρα η Ανθή Σαλαγκούδη να μην πήγε στο Survivor All Star, αλλά ο στόχος Σαλαγκούδη που έλεγε ξανά και ξανά ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε φρενίτιδα σχολίων στο Twitter.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δέχτηκε άπειρα μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram, που δεν άντεξε και απάντησε.

Για την ακρίβεια τρόλαρε τον Γιώργο Λιανό με μία επική φωτογραφία, στην οποία στέκεται ατάραχη, χαμογελά έντονα και έχει άκρως… αινιγματικό ύφος.