Αυλαία έπεσε στην πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star τη νύχτα της Τετάρτης (11/1). Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού.

Με λιγοστές δυνάμεις ειδικά οι Μαχητές και με τη νίκη να βάφεται κόκκινη Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος επάθλου, η Εύη Σαλταφερίδου υπερβεί εαυτόν προκειμένου να πάρει τον πόντο για την ομάδα της. Κάτι που κατάφερε μεν με την ευστοχία της, αλλά την οδήγησε στο έδαφος καθώς έχασε για πολύ λίγο τις αισθήσεις της.

Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η ώρα να βρεθούν όλοι μαζί ξανά στο συμβούλιο του νησιού όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. Αυτό έμελλε να είναι και το πλέον κρίσιμο συμβούλιο για έναν εκ των Περικλή Κονδυλάτου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Γιώργου Ασημακόπουλου και Κώστα Παπαδόπου, οι οποίοι και βρέθηκαν στον… τάκο από τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και τα spoilers επιβεβαιώθηκαν μιας και την πόρτα της εξόδου από το Survivor All Star, πρώτος, είδε ο… Περικλής Κονδυλάτος.

«To αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο στο μυαλό μου και χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο γιατί ξέρω πόσο πολύ το θέλει και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Κώστα μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Βεβαίως συγκινούμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και άλλος ένας κύκλος, μικρός αυτή τη φορά, κλείνει».

Φθηνό κόλπο Μαρτίκα – Δεν τσίμπησαν οι «Μπλε»: «Δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι»

Πριν από την ανακοίνωση όμως της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να ανάψει φωτιές στην Κόκκινη ομάδα με αφορμή την τάση να ψηφιστεί ο Τάκης Καραγκούνιας τον οποίο και ο φαρμακοποιός θεωρεί τον πλέον δυνατό παίκτη της αντίπαλης ομάδας. «Συμβαίνει κάτι μοναδικό. Πώς γίνεται αυτό στην ομάδα των μπλε; Νιώθω ότι έχουν την εντύπωση κάποιοι παίκτες να στέκονται στο απυρόβλητο και αυτό να υποστηρίζεται τουλάχιστον από την μισή ομάδα. Πώς γίνεται να ψηφίζεται ο καλύτερός τους παίκτης, μέχρι τώρα, που είναι ο Τάκης και για μία ψήφο θα ήταν και εκείνος υποψήφιος απόψε; Όταν λένε ότι είναι άψογη η συμβίωση τους. Κάποιοι παίκτες που έχουν φέρει με το ζόρι μια νίκη, και αυτό από τύχη θα έλεγα, να μην βλέπουν ούτε μία ψήφο. Και από την άλλη να φτάνουν σε ένα σημείο να λιμοκτονούν, εμείς να συμπάσχουμε. Μου είναι τρομερά πρωτόγνωρο ως έμπειρος παίκτης πολύ πρόσφατα, για έξι μήνες, του ίδιου παιχνιδιού. Μου είναι τρομερά περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μαρτίκας. «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

«Έχω πληρώσει την ομάδα να μην με ψηφίζουν», είπε ειρωνικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι του Σπύρου γιατί ψηφίσαμε τον Τάκη. Καλό θα είναι να ασχοληθεί με την κοπέλα του που αποχώρησε, με την ομάδα του. Ο καθένας να ασχοληθεί με την ομάδα του και το τι κάνουμε εμείς είναι δικό μας θέμα. Ο καθένας έχει το δικό του κριτήριο πώς ψηφίζει. Ποιος έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ότι ο Τάκης είναι ο πιο δυνατός παίκτης; Εμείς τι είμαστε; Αδύναμοι; Να πούμε ένα μπράβο στον Σπύρο που κρατά τα στατιστικά της ομάδας».