Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη από το Survivor All Star γιατί παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού – Τα τηλεφωνήματα του Γιωρίκα Πιλίδη σε Ελλάδα και ο Ηλίας Γκότσης που έτρωγε κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά – φαίνεται πώς για κάποιους ήταν μια δικαίωση – Ο Βασάλος γνώριζε για Γκότση και Πιλίδη, αλλά δεν ήθελε να γίνει «ρουφιάνος» – «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι – Αργά ή γρήγορα ο “κλέφτης” θα πιαστεί» – και για άλλους ήταν κάτι αρκετά ξαφνικό.

O Γιωρίκας Πιλίδης έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο. Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, έγινε λόγος για μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ άλλων τροφίμων αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά».

Στο επεισόδιο της Τρίτης (28/3) ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας έστησαν στον τοίχο τον Ηλία Γκότση και τον «πετσόκοψαν» με τα λεγόμενά τους. «Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου, απάτη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός και «Γκότση μου, ηγέτη μου φιλάκια» του έστειλε ειρωνικά ο Ασημακόπουλος.

Αγώνας για γερά νεύρα – Το μένος του Νίκου Μπάρτζη με τη Μαριαλένα και η νίκη της κόκκινης ομάδας

Οι δύο νέες ομάδες όπως έχουν διαμορφωθεί φαίνεται πως έχουν ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά με τους παίκτες να μπαίνουν στους στίβους μάχης και να κάνουν εκπληκτικά run.

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Ηλία Μπόγδανο να φέρνει τον τελικό πόντο και ο αγώνας να λήγει στο 10-8.

Παρά τη χαρά της νίκης δεν έλειψαν και τα παράπονα, με τη Μαριαλένα να κάνει λόγο για μένος προς το πρόσωπό της από τον Νίκο Μπάρτζη.

«Βάζουμε τους πόντους πάνω από την υγεία». Ο Νίκος παραπονέθηκε ότι πονά μέσα στο βαρέλι και δεν θέλει να παίξει, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τους αντιπάλους.

Αφού τελείωσε ο αγώνας, η Μαριαλένα ρωτούσε τους παίκτες τι έλεγε ο Μπάρτζης για εκείνη ενώ οι μπλε θεωρούν πως οι αντιδράσεις της ήταν υπερβολικές.

Η Μαριαλένα τα άκουσε από τους Μπλε για την αντιαθλητική συμπεριφορά της και κοιτούσε κλαμμένη τον ορίζοντα.

«Γλώσσα η μικρή με τον Νίκο, γλώσσα η Αφροδίτη με εμένα. Γλώσσα γενικότερα. Πολύ γλώσσα έχουν οι αντίπαλοι» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας αργότερα στους συμπαίκτες του γύρω από την φωτιά, για να λάβει την ερώτηση «Η Αφροδίτη γιατί μ’ εσένα; τι συνέβη;» καθώς οι δυο τους έκαναν παρέα αρκετή όταν ήταν αμφότεροι στην κόκκινη ομάδα, με την… υποσημείωση «Η νεράιδα σου τι έπαθε;».

«Επειδή βρήκε έναν άλλο ήρωα η νεράιδα. Η νεράιδα μου έχει καινούργιο παλικάρι τώρα. Γι’ αυτό γλώσσα βέβαια. Τώρα της φταίνε όλα, ό,τι κάνει ο Σπύρος φταίει. Ομορφότερο νεότερο, ακμαιότερο, πιο μοντέρνο. Εγώ πάλιωσα, πάει εγώ. Πάει εγώ τελείωσα» αποκρίθηκε ο φαρμακοποιός για το καινούργιο… παλικάρι της Αφροδίτης Σκαφίδα και ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Απομονώθηκε και την πέταξαν στον τάκο

Σε ένα ακόμη συμβούλιο αποχώρησης κλήθηκαν οι παίκτες του Survivor All Star, με την ομάδα των Μαχητών να βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία έπεσε και πάλι στο τραπέζι ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη στον αγώνα και η αντίδραση της Μαριαλένας, η οποία απουσίαζε από το συμβούλιο.

«Δεν την τίμησε την Μαριαλένα αυτή η επίθεση στο πρόσωπο του Νίκου. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον Νίκο σε μία περίοδο παιχνιδιού που έζησαν μαζί σχεδόν. Η στάση της εμπεριείχε επίθεση και κακία. Έβγαλε μία γλώσσα περισσότερη κι από το μπόι της κι εκθέτει και τον Σάκη» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαριαλένα.

Πέραν αυτών, όμως, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την φίλη του – πρώην μάλλον – Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι η… πέτρα του σκανδάλου. Ο λόγος είχε να κάνει με παραβιάσεις κανονισμών στο παιχνίδι που προηγήθηκε και τις οποίες είχαν συνεννοηθεί από πριν οι δυο ομάδες. Η πρωταθλήτρια πήρε το μέρος του γυμναστή στον αγώνα του με τον προφεσόρ κάνοντας λόγο για παραβίαση των κανόνων από τον πρώην κολλητό της, με την παραγωγή ωστόσο, να μην την δικαιώνει κατοχυρώνοντας κανονικά τον πόντο στον Μαρτίκα.

Ο φαρμακοποιός της το… κράτησε, δεν την άφηνε να μιλήσει στο συμβούλιο και επανέλαβε ότι βρήκε νέο παλικάρι για να τον… αντικαταστήσει.

Η Αφροδίτη θεωρεί ότι λόγω του ότι είναι απέναντι τώρα πια, ο Σπύρος βγάζει μια ζήλια προς το πρόσωπό της, με τους παίκτες να ξεσπούν σύσσωμοι σε γέλια.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν οι Μαχητές να υποδείξουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου. Η ομάδα επέλεξε ως τελευταία υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη – με 5 ψήφους έναντι 3 της δεύτερης Στέλλας, η οποία έχει απομονωθεί μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη από το Survivor.

Όπως ήταν φυσικό, η κόκκινη ομάδα που την έχει ζήσει και γνωρίζει τις ικανότητές της στα αγωνίσματα, θεώρησε πως ήταν λανθασμένη η συγκεκριμένη ψήφος. Η Σταυρούλα για να υπερασπιστεί τη φίλη της Ελένη, επιτέθηκε στη Στέλλα λέγοντας ότι δεν είναι τόσο δυνατή παίκτρια. Η Ελευθερία έχοντας υπάρξει συμπαίκτρια με τη Σταυρούλα πήρε τον λόγο και την εξέθεσε λέγοντας ότι η τότε Κόκκινη ομάδα επεδίωκε να αφήνει εκτός ματσαρισμάτων τη Στέλλα.

Οι εντάσεις ανέβηκαν με τις διαφωνίες να διαδέχονται η μία την άλλη!