Σε ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και έναν στίβο μάχης που έκρυβε ανατροπές, η Μπλε ομάδα του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής (15/01) κατάφερε να πάρει επιτέλους τη νίκη αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν λαχταριστοί λουκουμάδες με μέλι και καρύδια.

Η Κόκκινη ομάδα, λίγη ώρα μετά την ήττα, βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού και αναγκάστηκε να βγάλει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον ζαχαροπλάστη του παιχνιδιού, Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος έδειξε να ξαφνιάζεται και να απογοητεύεται από το αποτέλεσμα της κάλπης και το γεγονός πως οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star του ΣΚΑΪ, θα ακουστεί ο Τάκης Καραγκούνιας να συμμερίζεται την άποψη του Κώστα Παπαδόπουλο.

«Δεν είναι σωστό αυτό που έγινε στον Κώστα. Ο Κώστας είναι ένας δυνατός παίκτης και το έχει αποδείξει» θα σχολιάσει ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος θα μεταφέρει το θέμα και μπροστά στον Γιώργο Λιάνο και όλους τους παίκτες του Survivor χαρακτηρίζοντας «άδικο» αυτό που έκαναν οι υπόλοιποι στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Την ίδια άποψη έχει και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος θα πει στην κάμερα της παραγωγής: «Νομίζω ότι το αγωνιστικό κριτήριο έχει τελειώσει».

Από την πλευρά του, ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος θα φανεί ξενερωμένος με τους συμπαίκτες του. «Τα συναισθήματα μου για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει. Δεν τους εμπιστεύομαι. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Με βλέπει η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και νομίζουν ότι είμαι στόχος. Αλλά εγώ δεν είμαι στόχος. Θα είμαι βράχος, θα είμαι δυνατός. Θα παλέψω» θα ακουστεί ο παίκτης να εκμυστηρεύεται στην κάμερα του Survivor All Star και η συγκίνησή του θα κυριαρχήσει.

Υδάτινος ο στίβος μάχης – Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Με το βλέμμα στη δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση, Διάσημοι και Μαχητές θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης που αυτή τη φορά θα είναι υδάτινος. Ένας δύσκολος στίβος μάχης περιμένει τους Survivors απόψε, για τις ανάγκες του οποίου, παίκτες και παραγωγή μεταφέρθηκαν σε άλλο location.

Το συγκεκριμένο αγώνισμα θα είναι αυτό που θα κρίνει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα τη νίκη.

Ποιος θα είναι όμως ο νικητής; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν οι «Κόκκινοι» χάνουν ξανά από τους «Μαχητές» και είναι αυτοί που θα πρέπει να αναδείξουν έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε ένα video από την προσέγγιση των δύο ομάδων στην παραλία του νησιού Παλμίγια όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του αποψινού επεισοδίου.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι παίκτες του Survivor θα μεταφερθούν γι’ άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, ο ένας μετά τον άλλον, θα περάσουν από την κάλπη όπου και θα ψηφίσουν ποιον παίκτη θέλουν να βάλουν στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα spoilers που κυκλοφορούν αναφέρουν πως η παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι, αν τα spoilers που κυκλοφορούν, θα επαληθευτούν….