Μόνος του, χωρίς την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζει ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor All Star και όπως φαίνεται αυτό τον δυσκολεύει.

Ο φαρμακοποιός, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/01), έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και έβαλε τα κλάματα ενώ απευθύνθηκε και στην αγαπημένη του.

«Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και ‘γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκα.ς

«Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμισι μήνες μετά το προηγούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεις ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις. Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.