Ένταση, ανατροπή, συγκίνηση, νεύρα και εν ολίγοις ένα γεμάτο επεισόδιο ήταν αυτό που επιφύλαξε το Survivor All Star στους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης την Τρίτη (10/1).

Οι Μαχητές ως ηττημένοι στον τρίτο αγώνα ασυλίας πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Εκεί ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχει ήδη κάνει τα πάντα για να μπει στη μαύρη λίστα των Μπλε με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα έδωσαν μια παράσταση από το παρελθόν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε με λυγμούς και την χαρακτηριστική της φωνή πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και εξήγησε τους λόγους μπροστά στους έκπληκτους survivors.

Οι δε, Μαχητές που έπρεπε να περάσουν εκ νέου από τη διαδικασία της κάλπης ανέδειξαν τους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Γιώργο Ασημακόπουλο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο αποτελούν την τετράδα προς αποχώρηση.

Και σαν να μην έφτανε το παραπάνω θέαμα προς τέρψιν του κοινού, το επεισόδιο είχε και τα ευτράπελά του. Την επική γκάφα του Κώστα Αναγνωστόπουλου και την ερωτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ξεκινώντας από τον πρώτο, λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας ασυλίας, οι παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό, με τον οποίο συζήτησαν για όσα συνέβησαν στις καλύβες αλλά και για τις προσδοκίες που είχαν από την μάχη που θα ακολουθούσε.

Τις εξελίξεις του Survivor και τις ισορροπίες που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται στο παιχνίδι σχολίασε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο παίκτης αναφέρθηκε στο ότι σε ενδεχόμενη ήττα τους θα υπάρξει πόλεμος και αντί να πει πως θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος, είπε ο τρίτος πυρηνικός.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών, φάνηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που συμπαίκτες του κάνουν ματσαρίσματα και δήλωσε: «Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποιος χάσει, ακόμα και εμείς, θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι οι καλοί παίκτες θα βγούνε στον τάκο και πολλοί κακοί δεν θα βγούνε στον τάκο γιατί υπάρχουν οι κλίκες.

Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ίσως είναι ατομικό από τώρα» είπε ο μισθοφόρος στο Survivor, ο οποίος στο τέλος και χαμένος βγήκε με την ομάδα του και στον τάκο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έβλεπα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, ήρθαμε κοντά με τον Τάκη, δεν ξέρω τι συνέβη στον ύπνο μας»

Όσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο αυτός «Βλέπει κάτι όνειρα» όπως αναφέρει και το σχετικό τραγούδι κι είπε να τα εξομολογηθεί στους συμπαίκτες του και μπροστά στην κάμερα. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Βρισηίδας πως έβλεπε στον ύπνο της παγωτά.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Παιδιά εγώ στον ύπνο μου έβλεπα ότι έτρωγα παγωτά. Ήταν πολύ διαφορετικά και με διάφορα πράγματα.

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Gelato.

Kωνσταντίνος Bασάλος: Εγώ δεν ξέρω έβλεπα στον ύπνο μου κάτι όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου.

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Α είσαι σεξουλιάρης.

Kωνσταντίνος Bασάλος: Όχι δεν είμαι και τυχαία…

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Για αυτό σε είδα αγκαλιά με τον Τάκη.

Kωνσταντίνος Bασάλος: Ήρθαμε κοντά χθες τον βράδυ με τον Τάκη. Τώρα δεν ξέρω τι συνέβη στον ύπνο μας.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μήπως τελικά δεν ήταν όνειρο;

Kωνσταντίνος Bασάλος: Καλό.

Στο τέλος οι παίκτες του Survivor ξέσπασαν σε γέλια με αυτήν την «ιδιαίτερη» εξομολόγηση.