Το Survivor All Star μετράει μόλις δυο μέρες τηλεοπτικών «πτήσεων», όμως ήδη οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με τα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης (10/01) στον «αέρα» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» δεν έκρυψε την ενόχλησή του και την αντίθεσή του για το γεγονός πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές άλλων σταθμών δίνουν spoilers για το Survivor το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά. Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» σημείωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.