Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα και των συνεργατών του είχαν το απόγευμα της Πέμπτης επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών τμημάτων U16, U17 και U20 με στόχο την βελτίωση τους σε αγωνιστικά αλλά και τακτικά ζητήματα. Εκτός αυτού πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουν την δουλειά που γίνεται στην πρώτη ομάδα και έτσι η μετάβασή τους σε αυτή να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερη.

Τις προπονήσεις αυτές τις παρακολουθούν και οι προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι μπορεί να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και να αφομοιώσουν καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι: Βάρκας, Τσιλίκης, Κουγιός, Καμπετσής, Κωστανάσιος, Τζουμάκης, Χαντζάρας, Ξενιτίδης, Κηπουρός, Ανδρούτσος, Πέτσης, Μεγαρίτης, Κολτσίδας, Δερμιτζάκης, Χελάς, Μανωλάκης, Γιανναράκης, Θυμιανός, Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος, Αμπάρα, Τόλι, Τσιμπούκας, Σκαφίδας, Γαβαλάς, Κατσιμήτρος.

Πηγή: sport-fm.gr