Για την απαράδεκτη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο αεροδρόμιο από μοναχούς μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν θέλω τον οίκτο του κόσμου και να βλέπει από εμένα τέτοια πράγματα και να ταράζεται. Εγώ έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να προσφέρω χαρά, γαλήνη και ομορφιά στο δικό μου στοιχείο. Μπήκα τελευταίος εγώ στο αεροπλάνο, αυτοί κάθονταν βέβαια στην πρώτη θέση στη bussiness class -τα χάνω από την ταραχή μου όποτε τα θυμάμαι- και κάνουνε π…ς, π…ς» είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time, με τη Φαίη Σκορδά να ταράζεται από το περιστατικό.

«Αυτοί είναι απατεώνες»

Ο σχεδιαστής μόδας, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι οι μοναχοί που τον προσέβαλαν δεν ανήκουν στην πραγματικότητα στους ιερατικούς κύκλους, αλλά είναι «απατεώνες» και κάλεσε την Εκκλησία να προχωρήσει στη λύση του ζητήματος και να καταδικάσει αυτού του είδους τις συμπεριφορές.

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος της Εκκλησίας να με φέρει σε τέτοιο σημείο. Επειδή, λοιπόν, ευκρινώς τα πρόσωπά τους είναι στο βίντεο προκαλώ την Εκκλησία, τη Μονή από την οποία μπορεί να έχουν περάσει γιατί αυτοί είναι απατεώνες, κρυμμένοι με ιμάτια μαύρα. Το λέω και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Επειδή έχω κάνει και φυλακή κτλ. ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ιερείς που καλύπονται μέσω ιματίων. Εγώ ήθελα να πω στον πιλότο να τους πει να τους βγάλει έξω, να τους πάει αυτόφωρο, γιατί αναστάτωσα τον κόσμο».