Οι εξελίξεις στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Μπορεί η ομάδα να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, ενώ προετοιμάζεται για το μίνι-πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Δηλαδή, τα play-off. Ωστόσο, των φρονίμων πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν.

Το θέμα Αναστασίου έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Δευτέρα, το ‘χει παραδεχθεί άλλωστε και ο ίδιος με δηλώσεις του ότι θα ανανεώσει και σήμερα εκτός απροόπτου θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2018, ενώ το τωρινό λήγει το 2016.

Συμφωνία επετεύχθη και με τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αλλά αναμένεται να ανανεώσει για έναν χρόνο.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο όμως ότι θα συμπορευτεί με τους συμπατριώτες του στον Παναθηναϊκό. Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Ντάνιελ Πράνιτς. Παρότι πριν λίγο καιρό υπήρχε η πρόθεση να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η εικόνα του 33χρονου χαφ δεν είναι καλή εσχάτως και αυτό «ξινίσει» στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ενώ στην απόφαση τους θα παίξει ρόλο και η ηλικία του παίκτη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2016, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 150.000 ευρώ.

Σήμερα, πάντως αναμένεται να είναι καθοριστική ημέρα για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι δύο πλευρές θα έχουν επαφή και φαίνεται πως θα είναι καθοριστική, αν όχι η τελική. Ο Παναθηναϊκός έχει… ανέβει, προσφέροντας 1,2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Ο παίκτης έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά υπάρχει ακόμη απόσταση καθώς θέλει περίπου 300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω συνολικά για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr