Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την ΑΕΚ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Άρης όμως με γκολ του Ζαμόρα στο 2ο λεπτό τον νίκησε με 1-0, αποτέλεσμα που είναι καταδικαστικό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ όπως έχουν διαμορφωθεί η κατάσταση.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν απλά τέλειο για τους Κίτρινους και εφιαλτικό για τους Πράσινους: Σέντρα του Νταρίντα στο 2′, κεφαλιά του Ζαμόρα και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Γκολ από τα αποδυτήρια, δηλαδή, για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να αντιδράσουν και να γίνονται επικίνδυνοι στο 8′ με την κεφαλιά του Ούγκο που απέκρουσε ο Κουέστα και στο 9′ με το γύρισμα του Βέρμπιτς για τον Λημνιό που δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

Δύο λεπτά μετά ο Τσέριν πλάσαρε αλλά άστοχα και στο 21′ όλοι πίστεψαν ότι ο Ζαμόρα θα έκανε το 0-2 μετά το λάθος του Ντραγκόφσκι που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά ο Ούγκο πρόλαβε να απομακρύνει. Πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη που είχε μπλοκάρει τους Μπακασέτα – Ιωαννίδη και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και χωρίς να έχει απειληθεί σοβαρά με ισοφάριση.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φατίχ Τερίμ έβγαλε Λημνιό και Βέρμπιτς για να βάλει Μαντσίνι και Σπόραρ, με τους Θεσσαλονικείς όμως να παραμένουν πιο επικίνδυνοι και να αγγίζουν το δεύτερο γκολ στο 52′ με τον Ζαμόρα, το δυνατό σουτ του οποίου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, για να αστοχήσει στην επαναφορά ο Γκαρθία.

Με τα νέα για την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα να έχουν γίνει γνωστά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να σπρώξουν την ομάδα τους προς την ισοφάριση για να κυνηγήσει μετά την ανατροπή και να βρεθεί στο -1 από την κορυφή, ο Σπόραρ όμως από καλή θέση στο 54′, μετά το γύρισμα του Ιωαννίδη, ήταν άστοχος και η ευκαιρία χάθηκε.

Ο Τερίμ συνέχιζε τις αλλαγές και από ένα σημείο κι έπειτα άρχισε τις διορθωτικές κινήσεις του και ο Μάντζιος, με τα λεπτά να περνάνε και το 0-1 να παραμένε, αφού στο 69′ ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα και ο Κώτσιρας αστόχησε στην εξέλιξη της φάσης.

Με τον χρόνο να πιέζει ο Τερίμ συνέχισε τις αλλαγές και κάποια στιγμή είχε με τρεις φορ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν συνεχώς στην επίθεση και στο 86′, σε φάση διαρκείας, πλησίασε στην ισοφάριση με Τζούριτσιτς και Ιωαννίδη αλλά ο Κουέστα απέκρουσε και το 0-1 παρέμεινε. Αποτέλεσμα που αφήνει τους Πράσινους στο -4 από την κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ουσιαστικά οι ελπίδες για πρωτάθλημα χάθηκαν.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Αράο, Ούγκο, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (79′ Τζούριτσιτς), Βιλένα (61′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας (79′ Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς (46′ Σπόραρ), Λημνιός (46′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Ζουλ (72′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Γκαρθία (59′ Ροζ), Σουλεϊμάνοφ (72′ Φετφατζίδης), Σαβέριο (59′ Τζούρασεκ), Ζαμόρα (66′ Μορόν).