Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άστον Βίλα με στόχο να υπερασπιστεί το 4-2, με το οποίο νίκησε στην Αγγλία πριν από μια εβδομάδα και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Europa Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αποφεύγει τις εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν 90 λεπτά από τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους και ο ισπανός προπονητής περιμένει από την ομάδα του να… τιθασεύσει τα συναισθήματά της και να έχει καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ώστε να πετύχει τον μεγάλο στόχο της.

Αυτό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να το κάνει έχοντας τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κίνι αριστερά και στόπερ τους Κάρμο και Ρέτσο. Από εκεί και πέρα, οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο θα είναι η τριάδα στον χώρο του κέντρου, με τους Φορτούνη και Ποντένσε να αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.