Μία μέρα μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έφερε και ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη διαιτησία, προέκυψε πρόβλημα με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για τον Παναθηναϊκό αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα ιγμορίτιδας και τραυματισμό στη γάμπα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι.

Οι Πράσινοι έχασαν το πλεονέκτημα της έδρας μετά το 87-91 της Τρίτης (23/4) και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη την Πέμπτη (25/4) για να κάνουν το 1-1 και να πάνε μετά στο Βελιγράδι με στόχο τουλάχιστον μία νίκη ώστε να ξαναφέρουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Αυτό το 1-1, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να το κάνει χωρίς να υπολογίζει στον Χουάντσο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα ιγμορίτιδας ενώ παράλληλα έχει και έναν μυικό σπασμό στην αριστερή γάμπα μετά το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Το θετικό είναι ότι η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει κάτι το πολύ ανησυχητικό, παρ’ όλα αυτά η συμμετοχή του τουλάχιστον στον δεύτερο αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι εξαιρετικά αμφίβολη αυτή τη στιγμή.