Το μακελειό στη Μόσχα με τους 139 νεκρούς επηρεάζει και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, την Πέμπτη (28/3) για την 32η αγωνιστική της Euroleague, αφού οι Σέρβοι παίρνουν έξτρα μέτρα ασφαλείας για να είναι απολύτως σίγουροι ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι για το ματς της Πέμπτης, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα να κυνηγάει μια θέση στην 4άδα ενώ αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μια θέση στα Play In.

Μέσα στο παρκέ, επομένως, αναμένεται να γίνει μάχη για τη νίκη και έξω από το γήπεδο αναμένονται έξτρα μέτρα ασφαλείας ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Όπως, λοιπόν, έκανε γνωστό ο υπεύθυνος της Παρτιζάν, Ιβάν Ίβκοβιτς, θα υπάρχουν πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας και θα γίνεται προέλεγχος των εισιτηρίων και στις δύο ζώνες ελέγχου.

Ο Ίβκοβιτς έκανε σαφές ότι τα αυξανόμενα μέτρα ασφαλείας θα παρθούν λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας στη Μόσχα, αν και όλοι είναι σίγουροι ότι ούτως ή άλλως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά, οι Σέρβοι θέλουν να αποκλείσουν οποιαδήποτε πιθανότητα να συμβεί το παραμικρό.