Ακόμα δεν πρόλαβε να ανοίξει τη βαλίτσα της και να τα τακτοποιήσει στην ντουλάπα, είδε την πόρτα της εξόδου. Το Tv Queen του Open, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και με το… καλημέρα ξεκίνησαν οι ανατροπές.

Οι 17 διαγωνιζόμενες αφού συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή, μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Εκεί τις περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς κλήθηκαν να δώσουν αρνητική ψήφο στην συμπαίκτρια τους που δεν απέδωσε κατά την πρώτη αποστολή.

Μετά τη ψηφοφορία των κοριτσιών, υποψήφιες βγήκαν οι Λίνα Μαρκοπούλου, Μαριαλένα Βούλγαρη, Τζένη Λάττου και Λία Σουργιαδάκη.

Την τελική απόφαση για το ποια παίκτρια θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου, αναμενόταν να την πάρει η κριτική επιτροπή η οποία όμως ήρθε σε αδιέξοδο καθώς οι ψήφοι ήταν δύο – δύο.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ως διευθυντής της σχολής κλήθηκε να βγάλει το… φίδι από την τρύπα.

Και αφού το σκέφτηκε αποφάσισε να πάρει από το χέρι τη Λίνα Μαρκοπούλου και να της δείξει την πόρτα της εξόδου από το Tv Queen.

Η παίκτρια αν και συγκινημένη, ανέλαβε την ευθύνη της τονίζοντας πως αναγνώρισε ότι δεν ήταν καλή στην πρώτη της παρουσίαση και ακόμα και αν δεν έφευγε εκείνη αλλά κάποια συμπαίκτρια της, θα έπαιρνε τη θέση της για να δώσει τόπο στα νιάτα.