Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε γι’ άλλη μια φορά η Aira. Η παίκτρια, μπορεί να μην έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους συμπαίκτες της και να την συμπαθούν, τα αγωνιστικά της στατιστικά όμως είναι ιδιαίτερα χαμηλά με αποτέλεσμα να αποτελεί αδύναμο κρίκο για την ομάδα της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η επανεκλογή της Aira ως υποψήφιας προς αποχώρηση θεωρήθηκε δίκαιη αγωνιστικά επιλογή από τους Μπλε.

Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε (08/04) οι δύο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία σε έναν από τους πιο έντονους αγώνες της χρονιάς! Πάθος, συγκίνηση, ματσαρίσματα που κρίνονται στον πόντο και τις… λεπτομέρειες! Ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την ασυλία και τι φύλο θα έχει η δεύτερη υποψηφιότητα;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία αναμένεται να είναι η Κόκκινη.

Αποχωρεί από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Ιδιαίτερα αινιγματικό είναι το τρέιλερ του Survivor για το αποψινό επεισόδιο καθώς όπως φαίνεται στα πλάνα, η Ασημίνα Χατζηνανδρέου, μπορεί να έχει επιστρέψει στους στίβους μάχης, όμως δεν έχει βρει τα πατήματά της με αποτέλεσμα να νιώθει αδύναμη και να ξεσπάσει σε κλάματα και να τονίσει στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό πως: «Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω». Ο τρόπος που τελειώνει το τρέιλερ αφήνει να εννοηθεί πως το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor είναι… χλωμό και πως ενδέχεται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού ασφαλείς και θα παρακολουθήσουν τους Μαχητές να ψηφίζουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Οι Μαχητές θέλουν να διώξουν άνδρα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, φαβορί για να βγει στον τάκο είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.