Η είδηση του θανάτου της 48χρονης Μαρίας Καραγιάννη ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα , όταν το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε στον Μόλο Αγ. Νικολάου, προκάλεσε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, καθώς η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των μέσων ενημέρωσης και του επιχειρηματικού κόσμου, εξαιτίας της πολυετούς επαγγελματικής της ενασχόλησης ως διαφημίστρια.

Στο παρελθόν είχε σημαντικές συνεργασίες σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τελευταία συνεργαζόταν με όμιλο μέσων ενημέρωσης. Συγκλονίζει το συγκινητικό «αντίο» του αδελφού της μέσω ανάρτησης που έκανε στο facebook. Γράφει μεταξύ άλλων:

«Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, ∆ραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».

Πηγή: tempo24