Αποφασισμένοι να τα δώσουν «όλα» στον στίβο μάχης του Survivor είναι παίκτες καθώς ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας έρχεται απόψε για να προκαλέσει ενθουσιασμό σε Διάσημους και Μαχητές. Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά. Ένας αγώνας με ανατροπές και με νικήτρια ομάδα αυτή που θα δώσει τα πάντα στον στίβο μάχης.

«Σήμερα είμαι έτοιμη να σπάσω τα πόδια μου» θα πει η Νικολέτα Μαυρίδη στην κάμερα του Survivor. Στο ίδιο… mood είναι και ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος θα πει ότι: «Θα δώσω το 1.000% γιατί μπορεί να είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Αν φύγω θέλω να φύγω φαγωμένος».

Οι παίκτες των δυο ομάδων στην συνέχεια θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης και θα αγωνιστούν για το έπαθλο. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor

Μετά το τέλος του αγώνα, Διάσημοι και Μαχητές θα μεταφερθούν στο Συμβούλιο όπου και θα λυθούν πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι πιθανό να βρεθούν εκτός παιχνιδιού. Ποιος ή ποια αποχωρεί;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η παίκτρια που θα δει το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor να τελειώνει άδοξα, θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.