Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή, επιβεβαίωσε μέσω Instagram τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά, τρεις μήνες μετά τον γάμο τους. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί 5,5 χρόνια. Η ίδια, που ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor All Star απάντησε στις φήμες ότι χώρισε λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ, όπως είπε, η ψυχολογία της «μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη».

«Όντως χώρισες; Κρίμα» της έγραψε σε Q&A, ένας ακόλουθός της, με τη Σταυρούλα Χρευσαειδή να απαντά: «Ναι, ισχύει, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι! Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Σε επόμενη ερώτηση που της τέθηκε για το αν θεωρεί ότι η ψυχολογία της είναι καλή μετά το διαζύγιο για να νικήσει στο Survivor, είπε: «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου κι έκλαιγα 40 λεπτά, πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Μόλις ακούω το μπαμ, δεν σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

 «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη. Όπως έχω ξαναπεί, όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα γίνονται για καλό. Ακόμα και αν δεν το βλέπουμε σύντομα αυτό» τόνισε.

Η παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε επιπλέον, αν η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης έπαιξε κάποιον ρόλο στον χωρισμό της. Όπως είπε, δεν είχε καμία σχέση. «Παιδιά, σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουνε η αλήθεια είναι και σκέφτηκα “γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος;”. Αλήθεια, δεν είχε καμία απολύτως σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου, αλλά εγώ», έγραψε.

Τέλος, για γνωστή πανελίστρια, η οποία μίλησε άσχημα σχετικά με τον χωρισμό της, είπε: «Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ».