Αποκαλυπτικός ήταν ο Στάθης Ψάλτης καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», το βράδυ της Τρίτης. Μίλησε για τη ζωή του, για τους γάμους του και για την τρίτη σύζυγό του – με την οποία μάλιστα συμπληρώνουν δέκα χρόνια μαζί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόρη του ηθοποιού: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την κόρη σου!». Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός τόνισε πως: «Δεν ασχολείται καθόλου με το δικό μου αντικείμενο, είναι σχεδιάστρια. Δεν φοβήθηκε τη δημοσιότητα, γιατί την είχα πολύ ελεύθερη. Το μεγάλωμα της κόρης μου ήταν πολύ αυστηρό από μένα, με την έννοια να γνωρίζει αυτά που θα της μάθει ο μπαμπάς της».

Ο Στάθης Ψάλτης μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε ποτέ να κάνει βιντεοκασέτα. «Εγώ δεν έκανα βιντεοκασέτα, έκανα μόνο φιλμ. Δεν ήθελα να πέσει το επίπεδο που θέλω εγώ να έχω. Μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά, αλλά εγώ δεν δέχτηκα ποτέ γιατί έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ πρόχειρα όλα αυτά. Είχα άλλη άποψη και άλλη φιλοσοφία για τις ταινίες. Η κάθε ταινία που έκανα εγώ, για ένα λεπτό ωφέλιμο, δουλεύαμε 12 ώρες. Κάναμε περίπου τρεις μήνες για να τελειώσει μια ταινία», είπε.