Ο Κώστας Μπίγαλης έδωσε συνέντευξη στο I love Σου Κου και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Στην αρχή της καριέρας μου είχα μεγάλες ανασφάλειες. Δεν άφηνα και τόσα περιθώρια για τα κορίτσια και δεν ήμουν λιγούρης και να τρέχω από πίσω ή να μου λέει ότι της αρέσει το τραγούδι μου κι εγώ να αρχίσω να της την πέφτω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα… Ο πατέρας μου είχε πάθει πλάκα με την πορεία της καριέρας μου και υπέγραφε αυτόγραφα για εμένα. Μου έλεγε ότι τον έχουν ζαλίσει» ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης.

Για τις ευρωεκλογές είπε ο Κώστας Μπίγαλης: «Μου άρεσε η καινοτόμος διαδικασία που εγκαινίασε ο Κασσελάκης και είπε ότι δεν θα αποφασίσει ο ίδιος σαν πρόεδρος, αλλά θα αποφασίσει η βάση. Δεν το κρύβω, τον πάω. Κατά τη γνώμη μου στο κεφάλι του ψήνεις αυγά και είναι πανέξυπνος. Έχει υψηλό IQ και η ακαδημαϊκή του πορεία είναι εκπληκτική. Χολιγουντιανής εξωτερικής εμφάνισης, απίστευτος και από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό παιδί».