Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Νικόλαος, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο Νικόλαος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas, στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο.

Η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία βρισκόταν εκείνες τις ημέρες στη Σίφνο, τον συνάντησε στο νησί και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ο Νικόλαος εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του.

Τι προβλέπει ο νόμος για το μοίρασμα της περιουσίας τους μετά το διαζύγιο

Στο νομικό πλαίσιο που προβλέπει πώς θα μοιραστεί η περιουσία του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το τέλος του γάμου τους αναφέρθηκε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι προβλέπει ο νόμος στην Ελλάδα για τέτοιες περιπτώσεις.

«Κατά τον ελληνικό νόμο, αρμόδια για την έκδοση του διαζυγίου είναι τα δικαστήρια της τελευταίας κατοικίας των συζύγων. Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η Ελλάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Δηλαδή, μπορεί είτε να βγουν περισσότερα χρήματα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα» σημείωσε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη στιγμή του γάμου και μετά, δηλαδή εάν η σύζυγος, εν προκειμένω, συνέβαλε στην αύξηση της περιουσίας του συζύγου της και με ποιον τρόπο. Βγαίνουν αποφάσεις δικαστικές που λένε ότι επειδή ανέθρεψε τα παιδιά, ή επειδή τον στήριξε ηθικά ή επαγγελματικά, ή ήταν αφανώς στις επιχειρήσεις του, έχει συμμετοχή μεγαλύτερη ή μικρότερη από το κανονικό. Αυτό ζητάνε συνήθως στις αγωγές, αλλά το 1/3 το δίνει ο νόμος. Τα αποκτήματα κρίνονται από τον τόπο κατοικίας του εναγόμενου. Αν, δηλαδή, γίνει αγωγή της συζύγου κατά του συζύγου, τότε κρίνονται με βάση το ποια είναι η κατοικία του συζύγου, είναι αρμόδια τα αντίστοιχα δικαστήρια. Το προγαμιαίο συμβόλαιο, αν υπήρξε στο εν λόγω ζευγάρι, δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική», πρόσθεσε ο ίδιος.