Αρχίζουν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών, που είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινοπολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του ΣτΕ είχαν παγώσει οι εργασίες στο Flyover Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, το ΣτΕ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών για την κατασκευή του οδικού άξονα Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου είχαν σταματήσει προσωρινά τα έργα κατασκευής του flyover περιφερειακού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε στο thestival.gr ο δικηγόρος του Σύνδεσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, Αλέξης Αδαμίδης, η απόφαση κοινοποιήθηκε στους κατοίκους σήμερα το μεσημέρι. Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο κ. Αδαμίδης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το έργο θα συνεχιστεί επί μιας μελέτης που έχει τροποποιηθεί. Εκτελούν μια μελέτη που έχει τροποποιηθεί, δεν ξέρουμε πώς γίνεται αυτό».