Από την τιμή του λαδιού που έχει αυξηθεί υπερβολικά λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, μέχρι πιο πρόσφατα την τιμή του κακάο που έχει μετατρέψει πολλά πασχαλινά γλυκίσματα σε πολυτέλεια, οι καταναλωτές βλέπουν καθημερινά το κόστος του καθημερινού τους καλαθιού να ανεβαίνει σημαντικά. Δυστυχώς, πολλοί φτάνουν στο συμπέρασμα ότι με τα ίδια χρήματα που κάποτε θα αγόραζαν πολλά περισσότερα πράγματα τώρα φαίνεται να αγοράζουν λιγότερα.

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες, η προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων παραμένει ζωτική για την εξασφάλιση ενός βελτιωμένου τρόπου ζωής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που επανειλημμένα στέκονται στο πλευρό των καταναλωτών και αναλαμβάνουν μέτρα για την οικονομική στήριξη και ελάφρυνση όλων μας.

Έτσι σε μια εποχή όπου η ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια και η οικιακή οικονομία αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις, η ΑΒ συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της προς τους καταναλωτές της, προσφέροντας σταθερά χαμηλές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προχώρησε στη μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά, για πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων. Πρόκειται για προϊόντα, που βρίσκουμε στο καθημερινό βασικό καλάθι της οικογένειας, όπως φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλά άλλα!

Ως αποτέλεσμα μπορούμε να συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε όλα όσα χρειαζόμαστε χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποσότητα και στην ποιότητα των αγαθών που αγοράζουμε. Διότι οι μόνες εκπτώσεις που γίνονται στα καταστήματα ΑΒ είναι στις τιμές των προϊόντων.

Με τη δέσμευσή της για συνεχή προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατορθώνει να είναι παρούσα σε κάθε νοικοκυριό, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ποικιλία των προϊόντων της.

Με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος προσφέροντας προσιτές λύσεις για κάθε νοικοκυριό, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα.

Στην ΑΒ το καλό είναι για όλους και με αυτό ως οδηγό στέκεται δίπλα σε πάνω από 2 εκατομμύρια
πελάτες σε όλον τον ελλαδικό χώρο με πάνω από 580 καταστήματα.

Κάθε επίσκεψη στα ΑΒ αποτελεί μία μοναδική αγοραστική εμπειρία για τον καθένα από εμάς, αφού όχι μόνο είμαστε σε θέση να προμηθευτούμε όλα όσα έχουμε ανάγκη από ένα μόνο μέρος, αλλά και να εξυπηρετηθούμε με χαρά και μεράκι από ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για εμάς.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς τα καταστήματα της ΑΒ θα παρατηρήσεις ότι οι τιμές στο ράφι πέφτουν με όφελος στο καθημερινό σου καλάθι, πάντα με την ποιότητα της ΑΒ, γιατί «στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή»!