Ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Ιουνίου, με αρκετές επιλογές που μας καλούν στις θερινές αίθουσες που έχουν πλέον ανοίξει. Πέντε είναι οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα, και δύο οι επανεκδόσεις παλιότερων, κλασικών φιλμ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτονμε τους: Ντουέιν Τζονσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Πολ Τζιαμάτι

Μετά την ενεργοποίηση του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και το σεισμό των 9 Ρίχτερ που ισοπέδωσε την Καλιφόρνια, ένας πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγός του πετούν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να απεγκλωβίσουν τη μοναχοκόρη τους.

«Μαντάμ Μποβαρί»

Γερμανοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Σοφί Μπαρτμε τους: Μία Γουασικόφσκα, Έζρα Μίλερ, Ρις Ίφανς, Χένρι Λόιντ – Χιουζ

Παντρεμένη με έναν επαρχιακό γιατρό, η νεαρή Έμα Μποβαρί ασφυκτιά μέσα στην ανιαρή καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με έναν αριστοκράτη και τη ζωή της υψηλής κοινωνίας θα την παρασύρει στην αναζήτηση απολαύσεων με σκληρό, τραγικό τίμημα.

«Παράξενη Μαγεία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρι Ράιντστρομ

Οι ήρωες του Βασιλείου των Νεράιδων και του Σκοτεινού Δάσους έρχονται σε αντιπαράθεση για την κατοχή του Φίλτρου της Αγάπης, το οποίο θα κάνει το θαύμα του με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο.

«Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πατρίς Λεκόντμε τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Καρόλ Μπουκέ, Ρόσι ντε Πάλμα

Η προσπάθεια του Μισέλ να απομονωθεί και να ακούσει ένα σπάνιο, πολυαγαπημένο του δίσκο τζαζ που μόλις αγόρασε μετατρέπεται σε Γολγοθά, καθώς το σύμπαν –από τη σύζυγο και την ερωμένη του μέχρι τον καλύτερό του φίλο και τον… υδραυλικό– συνωμοτεί για να μην τον αφήσει πέντε λεπτά σε ησυχία.

«Ένα Φιλί για το Τέλος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέιτ Μπάρκερ – Φρόιλαντμε τους: Αν Χαθαγουέι, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Τζόνι Φλιν

Μια νεαρή κοπέλα, της οποίας ο αδελφός βρίσκεται σε κώμα, αναζητά και βρίσκει τον αγαπημένο του μουσικό, με τον οποίο ξεκινά μια αναπάντεχη ερωτική σχέση.

«Ραντεβού στο Σινεμά»

Aγγλική ταινία του ΄57, σκηνοθεσία Μπέιζιλ Ντίαρντενμε τους: Πίτερ Σέλερς, Μπιλ Τράβερς, Βιρτζίνια ΜακΚένα

Ένα νεαρό ζευγάρι κληρονομεί έναν ετοιμόρροπο κινηματογράφο και τους τρεις ηλικιωμένους υπαλλήλους του. Αποφασισμένο να τον πουλήσει, τον επαναλειτουργεί για να πιάσει υψηλότερη τιμή.

«Νέα και Αθώα»

Aγγλική ταινία του ’37, σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκμε τους: Νόβα Πίλμπομ, Μπέιζιλ Ράντφορντ, Ντέρικ ντε Μάρνεϊ

Ενας νεαρός κατηγορείται για ένα φόνο που δεν διέπραξε και προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο με τη βοήθεια της κόρης ενός αστυνομικού.