Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κλοιός των αστυνομικών αρχών για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης στενεύει.

«Για μένα πρέπει να ήταν κάποιο πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό που γνώριζε τα πάντα. Υπάρχει ένα σημείο τυφλό στο σπίτι, από την πίσω πλευρά που δεν έχει κάμερα, δεν έχει τίποτα, ίσως μπήκαν από εκεί. Ένας αποκλείεται να ήταν. Σίγουρα ήταν δύο», δήλωσε ξάδελφος του θύματος, μιλώντας στο Mega.

«Τα κλειδιά βρέθηκαν εκεί που τα είχα αφήσει. Πιστεύω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι, που τα είχα αφήσει ανοιχτά γιατί ήταν μεσημέρι. Από την αρχή λέω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι κι ήταν ξένοι», είχε δηλώσει η κόρη της 63χρονης.

Οικογενειακός φίλος του θύματος αναφέρει πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ακόμη και στην κηδεία της. «Μίσος. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα εκεί πέρα τα πράγματα, πολύ. Απ΄ ότι ξέρω ναι και χθες στην κηδεία ήταν. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα».

«Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός ή ποιοι ή ποια είναι αυτοί, οι οποίοι έκαναν αυτό το βάρβαρο έγκλημα. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», δήλωσε ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

«Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά»

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τις Αρχές, οι οποίες χτενίζουν την περιοχή για να βρουν βιντεοληπτικό υλικό και ότι άλλο στοιχείο μπορεί να φανεί χρήσιμο για να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο της ληστείας από άγνωστους προς το περιβάλλον της οικογένειας δράστες. Με τα στοιχεία που έχουμε, δεν αποκλείουμε το γεγονός ότι ο δράστης είναι άγνωστος προς την ίδια και την οικογένεια.  Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης αλλά υπήρχε ανασφάλιστη πόρτα που θα μπορούσε να εισέλθει ο οποιοδήποτε», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.