Σπαζοκεφαλιά για τους χρήστες του διαδικτύου αποτελεί η ιστορία μιας γυναίκας, καθώς πήγε στον γάμο της, εφόσον ήταν ήδη παντρεμένη για δύο χρόνια και μάλιστα ήταν έγκυος περίπου 4 μηνών.

Η Katie Moudallal από τη Βρετανία δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με την ιστορία της, που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

«Πώς κατέληξα ήδη παντρεμένη και έγκυος 4 μηνών την ημέρα του γάμου μου;», διερωτήθηκε η γυναίκα στην αρχή του βίντεο. Έπειτα, είπε πως στο Ισλάμ πρέπει οι άνθρωποι να παντρευτούν πριν κάνουν οτιδήποτε ως ζευγάρι.

Έτσι, καθώς είναι μουσουλμάνα η ίδια και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να παντρευτούν, όμως η τελετή έγινε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, οπότε απουσίαζαν οι οικογένειες τους.

Αποφάσισαν, λοιπόν, έπειτα από λίγους μήνες να παντρευτούν ξανά, διοργανώνοντας τον γάμο στη Βρετανία αυτή τη φορά. Ωστόσο, πέρασαν δύο χρόνια, ώσπου να επαναληφθεί το μυστήριο, ενώ η Katie Moudallal παντρεύτηκε ξανά τον αγαπημένο της, περιμένοντας αυτή τη φορά τον καρπό του έρωτά τους.

«Μοιάζει τρελό, αλλά είναι τελείως φυσιολογικό», είπε στο τέλος του βίντεο, με τους χρήστες να μένουν άναυδοι.

@katieandariam

Our Ramadan’s over the years. Happy Birthday love @Rab Moudallal 🤍✨🌙🕌 #ramadan #ramadanjourney #revertwife #revertproblems #muslimrevert #muslimah #muslimtok

♬ original sound – Katie Moudallal