Μια κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα σκαρφίστηκε μια νεαρή, γιατί υποστήριξε ότι κερδίζει χιλιάδες πουλώντας στο διαδίκτυο τρίχες από τα μαλλιά της, αλλά και το βρώμικο νερό μετά το λούσιμο.

Η 21χρονη Amanda Leon με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της πουλάει τις τρίχες της για 100 δολάρια το κομμάτι και μέχρι στιγμής έβγαλε περισσότερα από 28.000 δολάρια σε λίγους μήνες.

«Η πρόθεσή μου είναι να προσφέρω κάτι μοναδικό. Θέλω οι θαυμαστές μου να έχουν και από ένα κομμάτι μου», είπε η κοπέλα σύμφωνα με όσα ανέφερε η The Sun σε σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, περιποιείται τα μαλλιά της με ειδική διαδικασία πριν κόψει τις τούφες και στη συνέχεια μαζεύει το βρώμικο νερό σε ειδικά δοχεία, ώστε να πουλήσει κι αυτά. Ωστόσο, τόνισε πως το συγκεκριμένο νερό διατίθεται για «συναισθηματικούς λόγους» και δεν πρέπει να το πιει κανένας από τους ακολούθους της.

«Το νερό δεν πρέπει να το πιείτε, είναι μόνο για να το κρατήσετε», ανέφερε μια από τις αναρτήσεις που έκανε στα social media.

Όπως εξήγησε, θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη πρακτική μέχρι να μαζέψει όσα χρήματα χρειάζεται για να παντρευτεί τον αγαπημένο της και μετά να κάνουν μήνα του μέλιτος σε ένα ακριβό μέρος.