Ένας ηλικιωμένος πλήρωσε εταιρεία για την ανέγερση διαφημιστικής πινακίδας με το πρόσωπό του, ώστε να τον δουν οι γυναίκες οδηγοί και να βρει επιτέλους το άλλο μισό για να ζήσει τη ζωή του.

Ο 70χρονος Al Gilberti δίνει 400 δολάρια την εβδομάδα για να κοσμεί δρόμο του Τέξας μια τεράστια πινακίδα με το πρόσωπο του και την περιγραφή: «Μοναχικός άντρας μπορεί να μετακομίσει στο Sweetwater. Αναζητά γυναίκα με διάθεση για γάμο και να απολαμβάνει καραόκε».

Σύμφωνα με τη New York Post ο ηλικιωμένος έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο και υποστήριξε ότι μέσα σε δύο εβδομάδες δέχτηκε περισσότερες από 400 κλήσεις.

Η διαφιμιστική πινακίδα με την αγγελία του Al Gilberti

Όμως, δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη, αφού έθεσε τρία αδιαπραγμάτευτα κριτήρια για τις υποψήφιες συντρόφους: Να είναι πιστές, να λένε πάντα την αλήθεια και να έχουν ενσυναίσθηση.

Hey sweetwater Texas I liked the area since 2012 if sweetwater can pick up on this message seeking female with rental or home to share long term have income reply Boo Al.

Posted by Al Gilberti on Wednesday, April 10, 2024

«Θα ταξίδευα και στην Ευρώπη αν ήταν η κατάλληλη», είπε ο Al Gilberti και πρόσθεσε πως «πριν λίγα χρόνια είχα σχέση με μια γυναίκα μικρότερη κατά 26 χρόνια. Αυτό λέει πολλά για την προσωπικότητα μου».

Έτσι, συνεχίζει τις προσπάθειες για να βρει τον έρωτα, ενώ είναι και ιδιαίτερα καχύποπτος, αφού μέχρι στιγμής τον έχουν προσεγγίσει γυναίκες για τα λεφτά του και όχι για τα αισθήματά του.