Μια απίστευτη απάντηση έλαβε ασθενής, που πήγε στη γιατρό με αφόρητο, μυστηριώδη πόνο στα γεννητικά όργανα, καθώς η ειδικός την παρέπεμψε στην Google και στη συνέχεια την έδιωξε από το γραφείο.

Η 20χρονη Βρετανίδα, Bianca Padurariu, δεν είναι ακόμη σίγουρη από τι νοσεί, αν και η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε το 2021, όταν άρχισε να νιώθει αφόρητο πόνο αλλά και μια αίσθηση καψίματος στα γεννητικά της όργανα, ενώ εξαιτίας τους πήγαινε συνέχεια στην τουαλέτα.

Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Mirror» είπε ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 επισκέφθηκε τον παθολόγο της και διαγνώστηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, οπότε έλαβε αγωγή με αντιβιοτικά. Τα συμπτώματα, όμως, δεν υποχώρησαν, αλλά εντάθηκαν, και όταν έκανε σεξ. Έτσι, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις, για να λάβει παραπεμπτικό για δημόσιο νοσοκομείο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Μέχρι το 2023 ζούσε με καθημερινό αφόρητο πόνο και διέκοψε την ερωτική επαφή με τον σύντροφό της, ενώ πήγαινε έως και 15 φορές την ημέρα στην τουαλέτα. Τελικά, κατάφερε να μαζέψει περίπου 800 ευρώ και επισκέφθηκε έναν ιδιώτη γυναικολόγο, που διέγνωσε υποτροπιάζουσα ουρολοίμωξη και πρώιμα σημάδια ενδομητρίωσης, μια μακροχρόνια πάθηση που μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο στη λεκάνη. Ταυτόχρονα, ο γιατρός βρήκε υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης στα νεφρά και της ξεκαθάρισε πως πρέπει να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η Bianca Padurariu πίεσε τον παθολόγο της για να λάβει ένα παραπεμπτικό για το δημόσιο νοσοκομείο, όμως δεν περίμενε την εξέλιξη που θα ακολουθούσε. «Η γιατρός με εξέτασε για ώρα και, όταν τελείωσε, μου είπε: “Θα σου προτείνω μια σειρά από φάρμακα. Αν θες τα παίρνεις, αν θες σηκώνεσαι και φεύγεις και δεν μιλάμε ξανά. Είμαστε εδώ, για να δώσουμε προτάσεις, όχι κάτι άλλο», είπε η 20χρονη.

Τότε, ξεκίνησε να κάνει μια σειρά από ερωτήσεις, για να κατανοήσει καλύτερα την κατάστασή της, αφού δεν είχε λεφτά για ακόμη μια επίσκεψη σε ιδιώτη. Η ειδικός, όμως, απάντησε: «Ξέρεις τι είναι η Google, σωστά; Λύσε εκεί τις απορίες σου».

Η νεαρή έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το ιατρείο και υπέβαλε επίσημη καταγγελία, με το νοσοκομείο να ισχυρίζεται πως έγινε παρεξήγηση, ενώ την κάλεσε να κλείσει νέο ραντεβού και μάλιστα με τη γιατρό που έδωσε την απίστευτη απάντηση.