H Μαρίνα Σάττι ανέβηκε χθες το βράδυ στη σκηνή του β’ ημιτελικού της Eurovision και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, παρόλο που ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και είχε πυρετό, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την παρουσία της.

Το «Ζάρι» έπεσε στη σκηνή του Μάλμε και έφερε ένα ωραιότατο εξάρι, ωστόσο, εκτός από τα υπόλοιπα στοιχεία του act της τραγουδίστριας -που ομολογουμένως έχει ακούσει τα πάντα για το κομμάτι της- το outfit της ήταν πλήρως ενημερωμένο σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής μας.

Η Μαρίνα Σάττι, λοιπόν, εμφανίστηκε φορώντας μια μίνι metallic balloon φούστα σε λιλά holographic απόχρωση, ένα λευκό crop top με cut outs και μωβ μπότες που είχαν επιρροές από τα σανδάλια τύπου gladiator, μέσα από τα οποία βγήκε το περιβόητο μαντήλι που αποτελούσε και στοιχείο της χορογραφίας. H φούστα της τραγουδίστριας φέρει την υπογραφή του brand Ottolinger, το οποίο ανήκει στις Ελβετίδες σχεδιάστριες Christa Bösch και Cosima Gadient, έχει ως βάση του το Βερολίνο και φουτουριστικές επιρροές στο design του. Η balloon φούστα κοστίζει 500 ευρώ και είναι σχεδόν sold out στο επίσημο site του ανεξάρτητου brand.

Καλή επιτυχία από εμάς στον τελικό, ευχόμαστε στο «Ζάρι» να φέρει άλλο ένα έξι το Σάββατο και να φύγει από τη Σουηδία με εξάρες. Όσο για τη φούστα της, από εμάς έχει πάρει ήδη ένα δωδεκάρι.