Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει εκπληκτικά πράγματα στην πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό έχοντας πετύχει 32 γκολ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 10 σε 8 παιχνίδια στο Europa Conference League, με αποτέλεσμα να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γαλατασαράι σύμφωνα με όσα λένε στην Τουρκία.

Ο Μαροκινός φορ προσαρμόστηκε τέλεια στους Ερυθρόλευκους και αυτό το αποδεικνύουν και οι εντυπωσιακοί αριθμοί του, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να υπάρχουν σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, όπου μπορούν να προσφέρουν τρελά συμβόλαια.

Σε αυτά τα σενάρια, λοιπόν, προστίθεται τώρα ένα νέο από Τουρκία, το οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στο «yeniakit», ο Οκάν Μπουρούκ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Γαλατά την απόκτηση του Ελ Κααμπί και οι Τούρκοι ετοιμάζουν την πρότασή τους.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Γαλατασαράι θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ως ελεύθερο, αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, για ακόμη ένα χρόνο.