Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο καθοριστικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα στα play off, την Τετάρτη (15/5, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Κυριακή (19/5, 20:00) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μέσω απ’ τη βαθμολογία της Super League.

Και να μην χρειαστεί να οδηγηθεί με ακόμη μεγαλύτερη πίεση κι άγχος σε έναν τελικό… Ευρώπης, το βράδυ της 25ης Μαΐου, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως το βασικό ζητούμενο για τους «πράσινους» αυτή την στιγμή είναι ο μέγιστος δυνατός βαθμός συσπείρωσης κι ομοψυχίας ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Με αυτό το σκεπτικό και με πρωτοβουλία του Φατίχ Τερίμ, το βράδυ της Δευτέρας (13/5) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού δείπνησε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Το «παρών» έδωσαν οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, ο τεχνικός παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, του προπονητικού επιτελείου, ο τεχνικός διευθυντής του Γιάννης Παπαδημητρίου, ο επιχειρησιακός διευθυντής Σπύρος Βλάχος κι ο τιμ μάνατζερ Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Πηγή: ΑΠΕ