«Θα είναι δύσκολη η αυτοδυναμία από την πρώτη κάλπη αλλά θα θέσει το βατήρα για να το πετύχουμε στη δεύτερη» είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον Alpha, εκτιμώντας κάνοντας για ένα ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα πολλών πολιτών.

«Θα σεβαστώ το Σύνταγμα, θα παραλάβω κανονικά την εντολή που θα μου εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Κυριακος Μητσοτάκης. Αναφερόμενος στις προεκλογικές του υποσχέσεις επίσημα ότι τις υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο τόνισε οτι στη δεύτερη 4 ετια θέλει να εστιάσει στην υγεία περισσότερο και στη δικαιοσύνη.

«Η διαδρομή της ανάπτυξης δεν μπορεί να ξεφύγει από την αναπτυξιακή της δυναμική» επισήμανε.

«Χρειάζονται δυο τετραετίες για να αλλάξει κανείς την Ελλάδα, το να γίνουμε Ευρώπη χρειάζεται 8ετία».

Για την υπόθεση Γεωργούλη

Ήμουν πολύ προσεκτικός και δεν πρόκειται να εξάγω πολιτικά συμπεράσματα για την ηθική ενός χώρου από μονωμένα περιστατικ. Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι τα χασντακ ΝΔ παιδεραστές. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ήταν κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κος Τσίπρας δεν τα αποκήρυξε ποτέ με την έμφαση που έπρεπε στη Βουλή.

Για ευρωβουλή

Πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξει το εκλογικό σύστημα και να πάμε σε λίστα. Να έχει την ευθύνη των επιλογών αυτών που στέλνεται στην Ευρωβουλή ο πολιτικος αρχηγός κάθε κόμματος. Έχει έρθει η ώρα του αντι- σταρ σύστεμ και αυτό θα δείτε και στο ψηφοδέλτιο επικρατειας.