Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων στον Έβρο, του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., της Λαϊκής Ενότητας, του Ποταμιού, του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΠΑΣΟΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ, για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου συμμετέχουν οι τέως βουλευτές Γιώργος Καΐσας, Αναστασία Γκαρά, Δημήτρης Ρίζος και οι Κώστας Κυργιαλάνης, Αναστασία Μαργαρίτη, Γιάννης Καρυπίδης.

Αμιγώς ανδρική υπόθεση είναι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. το οποίο απαρτίζουν ο τέως βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι δύο πρώην υφυπουργοί Κυριάκος Γεροντόπουλος και Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο Ευάγγελος Ρούφος, ο Νίκος Βαφειάδης (γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων και πρώην αντιδήμαρχος) και ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τον Έβρο συμμετέχουν ο Λεωνίδας Χέλης (υποψήφιος στις εκλογές του Ιανουαρίου με τον ΣΥΡΙΖΑ), Παναγιώτης Λελιάτσος (πρώην μέλος και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.), Ελευθερία Συτμαλίδου, Δημήτρης Μωρίδης, Δημήτρης Μιλάνος και Κώστας Πανταζίδης.

Υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού είναι οι: Σωτήρης Βασιλακάκης, Αθηνά Παράσχου, Κυριακή Γιαλαμά, Γεώργιος Ελευθεριάδης, Φώτιος Πλακογιάννης και Αδαμάντιος Παντσίδης.

Τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες συμπεριλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Υποψήφιοι είναι οι: Σάββας Δευτεραίος, Γιάννης Μαργαριτίδης, Φανή Τρέλλη, Μαρία Ζαφειρίου Μάρκου, Άννα Μαρία Σίσκου και Σταμάτης Γκατζίδης.

Με επικεφαλής μία γυναίκα την Ειρήνη Βουτσά και τέσσερις ακόμη υποψήφιους έκλεισε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στον Έβρο. Πρόκειται για τους Μαρίνο Αναστασιάδη, Σάββα Στεργίου, Απόστολο Δουδακμάνη και Χρήστο Λεπίδα.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος και ακολουθούν οι Νίκος Τσολακίδης, Σοφία Δαρμή, Στέλιος Παναγούτσος, Γιώργος Γρηγόραινας και Σταύρος Βαβίας.

Τέλος χωρίς τη συμμετοχή γυναικών το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ με υποψήφιους τον Γεώργιο Ξοπλίδη, Γεώργιο Μποτσίδη, Θεόδωρο Περεντίδη και Χρυσόστομο Δραγάνη.