Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης ο σημερινός αναλυτής δημοσκοπήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης τον κατηγορεί για αχαριστία, υπενθυμίζοντας ότι «όταν ο τότε Πρωθυπουργός @samaras_antonis πρότεινε για Δήμαρχο Αθηναίων τον @aris_spiliotop μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του».

«Πήγα σε πολλές προεκλογικές του ομιλίες, οργάνωσα αρκετές, έκανα προσπάθεια. Ο ίδιος θυμάμαι με είχε πάρει τηλ προς το τέλος της εκστρατείας για να μου πει ευχαριστώ και ότι πότε δεν θα ξέχναγε την βοήθεια μου. Οι εκλογές δεν πήγαν τελικά καλά για αυτόν, ποτέ όμως έκτοτε δεν μαλώσαμε. Τώρα για να γίνει αρεστός στο ακροτατήριο του @syriza_gr ακολουθεί την πεπατημένη κατά των «ακραίων» που έφερε ο Σαμαράς….» προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι πάντα πολιτικά επικερδές κάποιος να με βρίζει ειδικά ο αχάριστος!» τονίζει ο υπουργός Υγείας και καταλήγει στην ανάρτησή του με μια προδειοποίηση προς τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: «αν με διαψεύσεις θα ψάξω να βρω και όλες τις φωτό από τις κοινές μας εκδηλώσεις τότε και τα βίντεο με τις ευχαριστίες σου…. ντράπηκε και η ντροπή».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Οι δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου: