Περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο αρχηγός του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης βρίσκεται στα Χανιά και συναντάται με στελέχη του Κινήματος στο δημοτικό κήπο και ακολούθως θα πραγματοποιήσει βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να προγραμματιστεί επίσκεψη στη Ραμνή Αποκορώνου όπου και θα διεξαχθεί εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση με αφορμή την επέτειο της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όπου θα συναντήσει εκπροσώπους των επαγγελματιών και θα μιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου στις 10.00 το πρωί θα επισκεφθεί το Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην πόλη του Ρεθύμνου. Αργότερα θα συναντήσει βουλευτές, υποψηφίους και την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Μυλοποτάμου και κατόπιν τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά, ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει στα Ανώγεια.

Την Παρασκευή θα μεταβεί στο Λασίθι και θα είναι παρών στην κηδεία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φοίβου Ιωαννίδη, που θα γίνει στη Σητεία, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές του νομού.

Η περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο με συναντήσεις και επαφές το πρωί στο Αρκαλοχώρι, τον Πύργο και το Ασήμι ενώ το απόγευμα θα δει το δήμαρχο και φορείς του δήμου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα ομιλία στις Μοίρες.