Σε αλλαγές προχωρά ο «Alpha» την ερχόμενη σεζόν σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη και αυτές οι αλλαγές δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού, όπως φαίνεται έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις τους.

Τι σημαίνει, όμως, αυτό πρακτικά για την εκπομπή της, «T-Live»; Ότι την ερχόμενη σεζόν, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς υπάρχουν σκέψεις η μεσημεριανή ζώνη να αλλάξει εντελώς ύφος και να γίνει ψυχαγωγική.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία για επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από την συχνότητα του «Alpha», χωρίς, ωστόσο, να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από τις δύο πλευρές.

Η επανεξέταση της μεσημεριανής ζώνης του «Alpha» από τους υπευθύνους και το γεγονός ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό, ανοίγει τον δρόμο τόσο στην παρουσιάστρια να αναζητήσει την επόμενη επαγγελματική της στέγη όσο και στους ανταγωνιστικούς σταθμούς να της κάνουν προτάσεις.