Η συγκατοίκηση των δύο ομάδων στην καλύβα κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τους Μπλε και τους Κόκκινους παίκτες του Survivor All Star. Ορισμένοι πιέζονται περισσότερο και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους ειδικά όταν βλέπουν συμπαίκτες τους να έρχονται κοντά με τους αντιπάλους. Η ένταση ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά χτυπάει κόκκινο και η θέση του ύπνου στην καλύβα είναι μόνο η αφορμή.

«Ένα beef εδώ έχει ξεσπάσει. Και είναι ανάμεσα στην Σταυρούλα και στην Μελίνα. Είναι αγωνιστικό το beef; Είναι ερωτικό το beef; Είναι για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου;» θα αναρωτηθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor στο αποψινό επεισόδιο.

«Δίπλα από τον Βασάλο. Κολλημένες οι κουβέρτες και στη δικιά μας τη πλευρά. Ας κοιμηθούν όπου θέλουν. Μάλλον δεν θα το συνεχίσω» θα ακουστεί να λέει η Μελίνα Μεταξά ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα αναρωτηθεί: «Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;».

Η Εύη Σαλταφερίδου, στις δικές της δηλώσεις στην κάμερα δίνει τη… λύση στο πρόβλημα που έχει ξεσπάσει στην καλύβα. Ποια είναι αυτή; «Θα κοιμηθώ εγώ ανάμεσα σε Μελίνα και Σταυρούλα να ξενερώσουν και οι δυο» θα πει με χιούμορ.

Ενοχλημένος ο Βασάλος με τα σχόλια που ακούγονται

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος νιώθει άβολα με τα σχόλια που ακούγονται και ακόμα περισσότερο όταν ακούει τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια για τη σχέση του με τις γυναίκες. Η φιλία τους κλονίζεται. Όλα ξεκινούν όταν ο Τάκης θα σχολιάσει μπροστά σε όλους πως ο Κωνσταντίνος «αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα». Η φράση αυτή θα τον ενοχλήσει ιδιαίτερα και θα αποχωρήσει από την παρέα ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

«Να μου πει “αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα”. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;» θα αναρωτηθεί ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του Survivor.

«Είναι γεγονός ότι σε θέλουν πάρα πολλές γυναίκες. Δεν είναι κακό αυτό» θα δικαιολογηθεί ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Κόκκινοι και Μπλε παίκτες θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης ο οποίος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητικός. Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να πάρουν τη νίκη ή θα συνεχίσουν οι Μπλε το σερί των νικών τους;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν οι Μπλε.

Ο παίκτης που αποχωρεί

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας αντικρύζουν κατάματα το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Ποιος Survivor θα αποχαιρετήσει για πάντα το Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η παίκτρια που θα αποχωρήσει αποτελεί ένα από τα «δυνατά» χαρτιά της ομάδας της και η απώλεια της σίγουρα θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο λόγος για την Εύη Σαλταφερίδου η οποία θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.