Με μία διπλή υποψηφιότητα έκλεισε η κάλπη στο Survivor All Star της Τρίτης (25/4). Οι Κόκκινοι, μετά την ήττα από τους Μπλε, κλήθηκαν να βγάλουν έναν από τους συμπαίκτες τους στον τάκο, που θα συμπληρώσει σιγά-σιγά το κάδρο για την αποχώρηση.

Κατά την πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που «άνοιξε» τον κύκλο των υποψηφίων, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά της ομάδας του για αυτή τους την επιλογή.

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα και όλα όσα είπε στο συμβούλιο – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία» – δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα στο επεισόδιο της Τρίτης (25/4).

Ο Βασάλος, ο Καραγκούνιας και η Σαλταφερίδου έστησαν «πηγαδάκι» και σχολίασαν όλα όσα ειπώθηκαν.

Ο Μαρτίκας έκανε τα παράπονά του ότι δεν τον υποστήριξαν παρότι στον ελληνοτουρκικό αγώνα κατάφερε να πάρει τους περισσότερους πόντους.

Σε αυτό συμφώνησαν και οι κόκκινοι αφού θεωρούν πως έπρεπε να του δοθεί μια ανάσα πριν βγει ξανά στον τάκο.

Στα της δεύτερης ασυλίας τώρα, μπορεί η άφιξη των Μαχητών να μην δημιούργησε και τις καλύτερες συνθήκες στην καλύβα των κόκκινων, η τύχη όμως ήταν με το μέρος τους.

Οι Μπλε κατάφεραν να επιστρέψουν και πάλι στις νίκες τους με τους κόκκινους να έρχονται σε δύσκολη θέση.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια και κατάφερε να φέρει τον τελικό πόντο στην ομάδα του, με το σκορ να λήγει στο 10-6.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες της κόκκινης απογοητεύτηκαν αφού ήταν σίγουροι πως θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν ξανά νικητές.

Ο Καραγκούνιας για άλλη μια φορά ξεκίνησε τις γκρίνιες και τόνισε στον Μπόγδανο πως οι φίλοι του τον ειρωνεύονται.

Στα «μαχαίρια» Βασάλος και Αγόρου – «Χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει»

Ένα επίμαχο περιστατικό συνέβη κατά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος στο επεισόδιο εμφανίστηκε ενοχλημένος με τους συμπαίκτες του – «Κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι».

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο άντρες «συναντήθηκαν» κάπως άτσαλα μέσα στον στίβο μάχης, στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από ένα εμπόδιο. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος θεώρησε πως ο συμπαίκτης του το έκανε επίτηδες, προκειμένου να του… σπάσει τον τσαμπουκά.

Κ.Β: Πρόσεξε το λίγο την άλλη φορά.

Ν.Α: Ένα τζαρτζάρισμα ήταν, δεν υπήρχε ένταση.

Κ.Β: Μου το ‘κανες τρεις φορές, ρε φίλε, χωρίς λόγο.

Ν.Α: Να σε άφηνα να περάσεις; Υπήρχε κοινό πέρασμα.

«Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία;», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Του την… είπα. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Γιώργος Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού τώρα αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων πως έχει δημιουργηθεί ένα νέο παρεάκι στην κοινή καλύβα μεταξύ του Τάκη και του Σπύρου Μαρτίκα.

Από ότι φαίνεται, λόγω της ηλικίας τους έχουν δέσει αρκετά και νιώθουν αποστασιοποιημένοι από τους άλλους.

Οι Κόκκινοι «έδειξαν» ως υποψηφίους την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και τον Γιώργο Κόρομι, ενώ από μία ψήφο έλαβαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στέλιος Χανταμπάκης χωρίς αυτό να τους θέτει σε κίνδυνο.

«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι.