Την πολυαναμενόμενη ένωση των ομάδων γιόρτασαν χθες Μπλε και Κόκκινοι σε ένα κεφάτο πάρτι που έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor άφησαν στην άκρη για λίγο τις όποιες διαφορές τους, ενώθηκαν, τραγούδησαν και γέλασαν με την ψυχή τους. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, το πάρτι, το φαγητό, ο χορός, το τραγούδι και οι χαλαρές στιγμές ανήκουν ήδη στο παρελθόν.

Οι Κόκκινοι υποδέχονται τους Μπλε στην παραλία τους. Πόσο εύκολη θα είναι η συμβίωση λίγο πριν μπουν οι δυο ομάδες ξανά στον στίβο μάχης ώστε να κοντραριστούν για την πρώτη ασυλία.
«Αντέξαμε μόλις πέντε λεπτά στην καινούργια καλύβα μετά την ένωση» θα πει προβληματισμένος ο Σάκης Κατσούλης ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα σημειώσει πως «υπάρχει βαβούρα, οχλαγωγία. Enough! Δεν μπορώ άλλο…».

Μονομαχία – έκπληξη

Λίγο πριν μπουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο στίβο μάχης, μια μονομαχία – έκπληξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και τον Στέλιο Ρόκκο κερδίζει το ενδιαφέρον.

Ο παρουσιαστής και ο τραγουδιστής θα μπουν στον στίβο μάχης και θα χαρίσουν στους παίκτες αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό μια ενδιαφέρουσα κόντρα.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Αμέσως μετά, οι δυο ομάδες επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα του Survivor All Star και παίζουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποια ομάδα θα επιστρέψει πιο γρήγορα στους κανονικούς της ρυθμούς και θα καταφέρει να κερδίσει; Κόκκινοι και Μπλε τα δίνουν όλα στον αγώνα, μία όμως ομάδα θα εξασφαλίσει την ασυλία.

Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού και θα κληθούν να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός;

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας κάτι που φαίνεται πως θα τον ενοχλήσει και κάθε άλλο παρά αδιαμαρτύρητα θα το δεχθεί.